Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bachelor of Business Administration | International Business | full-time studies

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
englanti
Autumn
Viimeinen hakuaika: Joint application
   
Full time
Joensuu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Business Administration | International Business | full-time studies

Tavoite

International Business -tradenomikoulutuksesta valmistut kansainvälisen markkinoinnin ja kaupan tehtäviin. Opiskelu englanniksi kansainvälisessä opiskelijaryhmässä antaa sinulle hyvän kielitaidon, monia verkostoitumismahdollisuuksia sekä valmentaa sinut kansainväliselle uralle. Valmistumisen jälkeen:

  • osaat kehittää liiketoimintaa tavoitteellisesti, kannattavasti ja yhteiskuntavastuullisesti
  • tunnet markkinoinnin sekä luot, ylläpidät ja kehität asiakkuuksia
  • osaat myydä tuotteita kannattavasti
  • ymmärrät lähiesimiestyön merkityksen
  • hallitset työtehtävissä ja niissä kehittymisessä tarvittavan kielitaidon
  • otat työssäsi huomioon alan kansainvälistämisen mahdollisuudet.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa perehdyt erityisesti kansainväliseen markkinointiin ja kauppaan. Tradenomitutkintoon sisältyy myös viestinnän, talouden, myynnin ja johtamisen opintoja. Täydentävät opinnot, harjoittelu sekä opinnäytetyö mahdollistavat opinnoissa erikoistumisen henkilökohtaisen urasuunnitelmasi mukaisesti.

Voit suorittaa osan opinnoistasi ulkomailla. Teet harjoittelusi sekä opinnäytetyösi kansainvälisessä yrityksessä tai organisaatiossa joko Suomessa tai ulkomailla. Vaihtoja varten sinun on mahdollista saada apurahaa. Opintoihisi kuuluu myös projektiopintoja ja työelämän toimeksiantoja.

Opiskelu on käytännönläheistä. Sovellat teoriaa käytäntöön harjoittelun lisäksi opinnäytetyössä sekä muissa opintoihin sisältyvissä projekteissa, jotka toteutetaan yhteistyössä liike-elämän kanssa. Opinnoissa yhdistetään erilaisia opiskelutapoja kuten mm. luennot, tentit, erilaiset projektit ja ryhmätyöt, opiskelu työelämässä eli harjoittelut ja erilaiset projektityöt sekä itsenäinen opiskelu.

Karelian Yrittäjyyspolulla voit yhdistää opiskelun ja oman yritysidean tai yritystoiminnan kehittämisen. Yrittäjyyspolku sisältää erilaisia palveluja ja opintoja, jotka voit sisällyttää tutkintoosi.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi.

Hakeminen

You can apply through joint application at www.studyinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Business Administration, Tradenomi (AMK)

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu