Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kajaani
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan koulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK

Ylempi korkeakoulututkinto on tarkoitettu terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon (sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), kätilö (AMK) tai ensihoitaja (AMK)  suorittaneille ja vähintään kahden vuoden työkokemuksen omaaville. Työkokemus voi olla hankittu korkeakoulututkinnon jälkeen tai aiemmin suoritetun opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittamisen jälkeen siltä alalta, jolle on hakeutumassa.

Opintojen sisältö

Opiskelussa korostuvat pedagogiset menetelmät, joiden avulla opiskelija oppii ratkaisemaan työelämän haasteita. Tärkeää on krittiinen, tutkiva, reflektoiva ja kehittävä opiskeluote.

Osa opinnoista toteutuu kehittämisen ja johtamisen sekä kliinisen asiantuntijan koulutuksen opiskelijoiden yhteisopiskeluna. Lisäksi opintoja järjestetään myös yhdessä muiden Kajaanin ammattikorkeakoulun YAMK-ryhmien kanssa. Tavoitteena on edistää opiskelijoiden ja opiskelijaryhmien yhteisöllistä oppimista ja verkostoitumista.

Opintojen toteutus

Opintojen laajuus on 90 opintopistettä. Opinnot kestävät noin kaksi vuotta työn ohessa. Koulutus on suunniteltu jo  työelämässä toimiville ammattilaisille ja toteutetaan monimuoto-opiskeluna.

Opinnot toteutuvat etäopetuksena (erityisesti verkko-opetuksena Moodle-oppimisalustan kautta), monimuoto-, simulaatio- ja lähiopetuksena sekä itsenäisenä ja ryhmäopiskeluna.

Hakeminen

YAMK-koulutukseen voit hakeutua, jos Sinulla on terveysalan
ammattikorkeakoulututkinto: sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), kätilö (AMK) tai ensihoitaja (AMK). Lisäksi Sinulla pitää olla vähintään kolmen vuoden työkokemus terveysalalta korkeakoulututkinnon jälkeen.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), Master of Health Care

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | YAMK täytä seuraavat tiedot: