Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitaja, Techno Nurse | monimuotokoulutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Kajaani
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitaja, Techno Nurse | monimuotokoulutus

Sairaanhoitaja, Techno Nurse | monimuotokoulutus | Kajaanin ammattikorkeakoulu

Sairaanhoitaja, Techno Nurse | monimuotokoulutus

Techno Nurse -sairaanhoitajakoulutus on sairaanhoitajakoulutus, jossa keskitytään väljästi asutuilla alueilla toimivien sairaanhoitajien työn erityishaasteisiin. Se on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka asut Kainuun väljästi asutuilla alueilla, esimerkiksi Kuhmossa, Hyrynsalmella ja Puolangalla.

Koulutuksen sisältö

Sairaanhoitajaopinnoissa opit monipuolisen tietoperustan lisäksi ihmissuhdetaitoja. Opit myös organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä hallitsemaan erilaisia hoitotilanteita. Väljästi asutuilla alueilla sairaanhoitajan osaamisessa korostuvat digitaalisuus (pitkät välimatkat), uudet palveluketjut, itsenäinen päätöksenteko ja suoriutuminen työssä. Koulutuksessa hyödynnetään KAMKin aikaisemmin kehittämiä digitaalisia aihioita ja hoitotyön teknologiakokeiluja.

Suuri osa opinnoista on itsenäistä opiskelua sekä ohjattua etäopiskelua. Opinnoissa hyödynnetään työn opinnollistamista ja opintoja on mahdollista suorittaa osittain työn ohessa. Lähiopetusta on yleensä 2 päivää/viikko/ ensimmäisenä  opiskeluvuotena. Sen jälkeen opinnoissa vuorottelevat työelämän harjoittelujaksot ja teoriaopetus.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja AMK

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitaja, Techno Nurse | monimuotokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sairaanhoitaja, Techno Nurse | monimuotokoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: