Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjaaja | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kajaani
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Liikunnanohjaaja

Liikunnanohjaaja | päivätoteutus

Opiskellessasi liikunnanohjaajaksi (AMK) Kajaanin ammattikorkeakoulussa sinusta tulee liikunta-alan asiantuntija erilaisiin koulutus-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Kykenet vastaamaan liikunta-aktiivisuuden edistämisen haasteisiin unohtamatta rooliasi elämysten tuottajana. Kampuksemme sijaitsee liikuntamyönteisen kaupungin keskustan tuntumassa, joten kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa. Tämä lisäksi kampuksemme lähellä sykkii koko Suomen liikuntasydän: Vuokatti! Sen tarjoamista mahdollisuuksista pääset nauttimaan opintojesi aikana täysin siemauksin! 

UUTTA KOULUTUKSESSA: Toinen opiskeluvuosi toteutetaan Vuokatissa! Toisen opiskeluvuoden aikana syvennät osaamistasi niin hyvinvoinnin edistämisen, valmennuksen, testaamisen kuin urheilutapahtumienkin saralla. Samalla myös elät ja hengität itse hyvinvointia, liikuntaa sekä urheilua! Vuokatti on nimittäin ainutlaatuinen huippu-urheilun, aktiiviliikkujan ja lomailijan ympärivuotinen paratiisi! Alueelta löytyy mm. Vuokatin urheiluopisto, HolidayClub Katinkulta, Vuokatin rinteet, SuperPark sekä Sotkamon Jymyn uudistunut kotistadion Hiukan upean hiekkarannan kupeesta. Yhteistyömme Vuokatin urheiluopiston, Vuokatti-Ruka urheiluakatemian, Vuokatin Olympiavalmennuskeskuksen ja Sotkamon kunnan kanssa, takaavat sinulle laadukkaan opetustarjonnan ja -ympäristön. Vaihtoehto 2. vuoden Vuokatti-vuodelle on opiskelu monimuoto-ohjelmassa, jolloin voit asua ja harrastaa Kajaanissa tai muualla haluamallasi paikkakunnalla.  

Koulutuksessamme opit hyödyntämään liikunta- ja hyvinvointiteknologiaa sekä toimimaan älykkäissä liikuntaympäristöissä. Tämä tarkoittaa digitaalisuuden yhdistämistä perinteiseen liikuntaan ja urheiluun. Voimme ylpeydellä sanoa, että exergaming on keksitty meillä täällä KAMK:ssa.

Olemme myös tiiviissä yhteistyössä järjestämässä liikunnan suurtapahtumia kuten EYOF2022 (Euroopan Nuorten Talviolympiafestivaalit).

Kaikki tämä valmistaa sinua astumaan uudenlaiseen ja monimuotoiseen työelämään. Tule ja opi, me autamme!

Koulutuksen sisältö

Liikunnanohjaajakoulutuksessa pääset kehittämään seuraavia osaamisalueita: liikuntaosaaminen, ihmisen hyvinvointi- ja terveysliikuntaosaaminen, pedagoginen ja liikuntadidaktinen osaaminen sekä liikunnan yhteiskunta-, johtamis- ja yrittäjäosaaminen. 

Ammattiopinnoissa tuotteistat liikuntapalveluita, toteutat projekteja ja tapahtumia, ohjaat liikuntataitoja sekä toteutat liikunta- ja ravitsemusneuvontaa. Syventävissä opinnoissa voit suuntautua mm. lasten ja nuorten liikuntaan, ikäihmisten liikuntaan, soveltavaan liikuntaan, hyvinvointi- tai urheiluvalmennukseen, yrittäjyyteen, tapahtumatuotantoon tai voit tehdä opintoja ulkomailla jossakin kv-kumppanikoulussamme.  

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjaaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjaaja | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnanohjaaja | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: