Tradenomi (AMK) | liiketalous | päivätoteutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Jyväskylä
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK) | liiketalous | päivätoteutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistuneella tradenomilla on käytännölliset perustiedot ja -taidot sekä teoreettiset perusteet liiketalouden kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin fokusoidulla osaamisalueella. Lisäksi tradenomilla on hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot, monipuolinen kielitaito, edellytykset jatkuvaan oppimiseen, ongelmaratkaisutaidot sekä kansainvälisen liiketoiminnan edellyttämät valmiudet.

Tradenomikoulutuksessa on runsaasti vaihtoehtoja: opiskelija voi suunnata opintoja finanssialaan, myyntiin, talousasiantuntijaksi, henkilöstövoimavarojen osaajaksi, digitaaliseen liiketoimintaan, urheiluliiketoimintaan, kansainväliseen liiketoimintaan tai vaikkapa yrittäjyyteen. Tavoitteena on asiantuntijaksi kehittyminen ja uralla eteneminen.

Tradenomiopintojen ensimmäisenä vuonna opiskellaan perusteet mm. yritystoiminnan, markkinoinnin, taloushallinnon ja johtamisen osa-alueista. Perusopinnoista muodostuu kivijalka liiketalouden osaamisellesi. Perusopinnot ovat sisällöltään samat kaikille opiskelijoille.

Toisen lukuvuoden syksyllä opiskelija aloittaa valitsemaansa suuntautumisvaihtoehtoon liittyvät ammatilliset opinnot, jotka hän on valinnut ensimmäisen vuoden keväällä.

Kolmannen vuoden opinnoissa opiskelija täydentää osaamistaan joko laajentamalla tai syventämällä osaamista jonkin toisen aihealueen osaamisilla.

Opintojen lopussa eli neljäntenä vuonna tehtävä harjoittelu mahdollistaa osaamisen syventämistä suuntautumisvaihtoehdon aihealueesta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Jamk tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä