Robotiikka | insinööri | YAMK

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Ylemmät AMK-tutkinnot

Robotiikka | insinööri | YAMK

Opi soveltamaan robotiikkaa! Robotiikan YAMK-tutkinto-ohjelmassa perehdytään robotiikan uusimpaan kehitykseen, kuten mobiili- ja yhteistyörobotiikkaan, perinteistä teollisuusrobotiikkaa unohtamatta. Valmistuttuasi tunnet robotiikan mahdollisuudet ja rajoitukset sekä osaat kehittää robotiikkaa hyödyntäviä uusia tuotteita, palveluita ja uutta liiketoimintaa. Koulutuksen aikana pääset perehtymään myös kyberturvallisuuteen, tekoälyyn ja automaation turvallisuuteen robotiikan näkökulmasta.

Koulutus tarjoaa tieto- ja taitoperustan sekä valmiudet toimia vaativissa robotiikan tai robotiikkaa soveltavissa työelämän kehittämis- ja johtotehtävissä. Robotiikan YAMK-tutkinnon suoritettuasi osaat hyödyntää uusinta tietoa robotiikasta ja soveltaa sitä käytännön kehitystehtävissä. Osaat myös tunnistaa ja tarkastella kriittisesti robotiikan luomia mahdollisuuksia ja rajoitteita.

Opinnoissa tehtävät harjoitustyöt pyritään suuntaamaan opiskelijoiden omaa ammatillista kehittymistä tukeviksi. Vapaasti valittavat opinnot ja opinnäytetyö tarjoavat sinulle mahdollisuuden painottaa opintokokonaisuuttasi robotiikan eri sovelluskohteisiin ja painopistealueisiin.

Tutkinto on aikuiskoulutusta, jonka voit suorittaa oman työsi ohessa. Aikaisemmin hankittu osaamisesi tunnustetaan tapauskohtaisesti.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (Ylempi AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Jamk tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä