Sivuston käyttötapa: Mobiili

Musiikkipedagogi | YAMK

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Keväällä / syksyllä
Viimeinen hakuaika: Ei mukana kevään haussa
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Jyväskylä
Ylemmät AMK-tutkinnot

Musiikkipedagogi | YAMK

Musiikkipedagogi (ylempi AMK) -tutkinto antaa sinulle valmiuksia musiikkialan vaativiin opetus-, johtamis- ja kehittämistehtäviin. Tutkinnon myötä saat hakukelpoisuuden töihin, joissa kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Opintojen aihealueet

Asiantuntijan ydinosaaminen-osaamiskokonaisuuden keskiössä on uusiutuva pedagogiikka, jonka teemat ovat ajankohtaisia musiikkikasvatuksen kysymyksiä.

Uusiutuvan pedagogiikan keskeisiä teemoja ovat toiminnallinen ryhmäpedagogiikka, musiikkikasvatusteknologia sekä oppimisen pelillistäminen. Toiminnallisen ryhmäpedagogiikan opinnoissa perehdytään esimerkiksi improvisaation ja yhteismusisoinnin kautta innostavaan, kokeilevaan ja rajat ylittävään pedagogiikkaan. Musiikkikasvatusteknologian opinnoissa syvennytään mm. mobiili- ja verkko-oppimisteknologioiden hyödyntämiseen. Oppimisen pelillistämisen opinnoissa puolestaan tarkastellaan musiikin oppimisen pelillistämisen ja leikillistämisen mahdollisuuksia.

Kaikille ylemmille AMK-tutkinnoille yhteiset Master-osaamisen opinnot vahvistavat keskeisten soveltavan tutkimuksen ja työelämän kehittämismenetelmien hallintaa sekä yleistä johtamisosaamista. Opiskelija hankkii lisäksi valmiuksia työelämän edellyttämään jatkuvaan oppimiseen sekä omaan ammattialaansa liittyvän osaamisen syventämiseen ja ajantasaistamiseen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan erillisessä haussa.

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (ylempi AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Yksiköitä ovat ammatillinen opettajakorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö, liiketoimintayksikkö sekä teknologiayksikkö. Toimipisteet sijaitsevat eri puolilla Jyväskylää ja Saarijärven Tarvaalassa. JAMK tarjoaa korkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta, ammatillista opettajakoulutusta, avoimia ammattikorkeakouluopintoja ja täydennyskoulutusta. JAMKilla on kiinteät suhteet alueen yrityksiin...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: