Musiikkipedagogi (AMK) | päivä- ja monimuotototeutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Jyväskylä
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Musiikkipedagogi (AMK) | päivä- ja monimuotototeutus

Tavoite

Musiikkipedagogin tutkinto  antaa pätevyyden toimia erilaisissa opetus- ja ohjaustehtävissä, muusikkona ja/tai yrittäjänä. Opinnot tähtäävät vahvaan musiikilliseen ja pedagogiseen osaamiseen. Instrumenttiopinnot, workshopit, musiikin hahmottamis- ja johtamisaineet sekä luovuutta tukevat kokonaisuudet tarjoavat tukevan pohjan ammattitaidon kehittämiselle – sekä klassisessa että pop/jazz-musiikissa.

Koulutuksen sisältö

Musiikkipedagogin opinnot tähtäävät vahvaan musiikilliseen ja pedagogiseen osaamiseen.

Opinnot sisältävät

  • perus- ja ammattiopintoja
  • vapaasti valittavia opintoja
  • ammattitaitoa edistävää harjoittelua sekä
  • opinnäytetyön.

 Opinnot tarjoavat mahdollisuuksia solmia uusia kontakteja sekä oppia vaihtelevilla tavoilla erilaisissa oppimisympäristöissä. Pedagogiset opinnot kehittävät taitojasi opettajana ja antavat yleisen opettajan pätevyyden.

Opinnot ovat käytännönläheisiä. Opiskeluun sisältyvät projektit voivat olla esimerkiksi erilaisia konsertteja ja ooppera- tai musikaaliesityksiä.

Instrumenttiopintoihisi voit sisällyttää esimerkiksi mestarikursseja, liediä ja kamarimusiikkia sekä workshoppeja.

Musiikkipedagogien harjoittelu on pääosin opetusharjoittelua, jonka voit suorittaa esimerkiksi musiikkialan oppilaitoksissa ja tutkinto-ohjelman Harjoitusmusiikkiopistossa. Varhaisiän musiikinopettajan työhön voit tutustua Muskaristudiossa. Tyypillistä harjoittelua ovat myös erilaiset esiintymiset, projekteihin osallistuminen ja niiden ohjaaminen sekä tapahtumien järjestäminen. Kansainvälistä osaamistasi voit lisätä suorittamalla opintoja tai harjoittelua yhteistyökorkeakouluissamme ulkomailla.

Hankit yrittäjyyden perusvalmiudet opintoihin liittyvissä käytännön projekteissa. Samalla saat valmiudet oman osaamisesi tuotteistamiseen, markkinointiin ja myymiseen. JAMK tarjoaa lisäksi erinomaiset mahdollisuudet syventää yrittäjyysosaamistasi aina oman yrityksen perustamiseen asti.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Jamk tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä