Yhteisöpedagogi (AMK) | seikkailukasvatus | päivätoteutus

Humanistinen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Tammikuun yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Yhteisöpedagogi (AMK) | seikkailukasvatus | päivätoteutus

Tutkinnosta valmistuu seikkailukasvatukseen erikoistuneita yhteisöpedagogeja. Seikkailukasvatus perustuu kokemukselliseen ja elämykselliseen oppimiseen sekä toiminnallisiin menetelmiin, jotka tukevat yksilöiden, ryhmien ja yhteisöjen kasvua, kehitystä, hyvinvointia ja toimintaa.

Opintojen keskiössä toimii monitieteinen teoreettinen perusta, joka käytännössä toteutuu kampuksella tapahtuvan lähiopetuksen ja verkko-opetuksen lisäksi erilaisissa autenttisissa oppimisympäristöissä, kuten vesistöjen, metsien, Lapin tuntureiden ja luonnon ympäröimänä. Opintojen aikana opiskelijat oppivat suunnittelemaan ja toteuttamaan turvallisia seikkailukasvatuksellisia kokonaisuuksia erilaisille kohderyhmille sekä arviomaan ja kehittämään seikkailukasvatuksellisia oppimis- ja koulutuskokonaisuuksia.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan englanninkielisten korkeakoulututkintojen yhteishaussa tammikuussa (opintopolku.fi).

Tutkinto / todistus

Yhteisöpedagogi (AMK)

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu. Toimipisteet sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi), Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa.  Laajan verkkokoulutuksen ansiosta Humak tarjoaa tutkintoon johtavaa koulutusta käytännössä kaikkialla Suomessa. Humakissa on yli 2200 opiskelijaa, jotka opiskelevat päiväopintoina kampuksilla, monimuoto-opintoina tai suorittavat tutkintonsa kokonaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Humanistinen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Ilkantie 4
00400 Helsinki