Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ingenjör (YH) | Datateknik | dagstudier

Högskolan på Åland
Yhteenveto
4 vuotta
ruotsi
Hösten
Viimeinen hakuaika: separat ansökan
   
Lähiopetus
Maarianhamina
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Ingenjör (YH) | Datateknik | dagstudier

Utbildningsprogrammet i informationsteknik är det rätta valet för dig som vill vara med och utveckla morgondagens elektroniska varor och tjänster!

Utbildningen i IT vid Högskolan på Åland erbjuder förutom examensarbete och praktik i näringslivet, träning i agil projektmetodik och testdriven utveckling. 

Under din utbildning skapar du dig ett brett kunskapsområde, som hjälper dig att tillgodogöra dig nya teknologier när du kommer ut i arbetslivet. En viktig kunskap i ett område som växer och utvecklas i snabb takt!

Vill du gå en bred utbildning inom informationsteknik med många möjligheter har du hittat helt rätt. Under utbildningen skapar du dig ett brett kunskapsområde, som hjälper dig att tillgodogöra dig nya teknologier när du kommer ut i arbetslivet. En viktig kunskap i ett område som växer och utvecklas i snabb takt!

Lähde: Opintopolku

Hakeminen ja kelpoisuus

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Ingenjör (YH), Insinööri (AMK)

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland är en liten högskola som inledde sin verksamhet den 1 januari 2003. Småskaligheten och närheten mellan studerande och anställda är ett kännetecken för Högskolan på Åland liksom den vackra miljön i sjöfartsstaden Mariehamn. Inom Högskolan på Åland...


Lue lisää oppilaitoksesta Högskolan på Åland ja katso koulutustarjonta täältä

Kontaktuppgifter till Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Neptunigatan 17
AX-22111 Mariehamn