Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut | insinööri (YAMK) | monimuoto

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1–1,5 vuotta
suomi
Ylemmät AMK-tutkinnot
Hämeenlinna, Verkossa
marker Hakuaika käynnissä

Alkavat koulutukset
Hämeenlinna
Syksy

Verkossa
Syksy
Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut

Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut | insinööri (YAMK) | monimuoto

Koulutus sopii sinulle, jos haluat kehittyä organisaation suunnittelu-, asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja opiskelu kestää 1–1,5 vuotta. Koulutuskokonaisuus muodostuu kahdesta 15 opintopisteen moduulista ja 30 opintopisteen laajuisesta opinnäytetyöstä. Koulutuksen koko opetussuunnitelma on esitelty opinto-oppaassa.

Ensimmäisessä moduulissa perehdytään työelämän murrokseen, digitalisaatioon ja tulevaisuuden ennakointiin. Toisessa moduulissa keskitytään data-analytiikan ja koneoppimisen perusteisiin sekä digitaalisten palveluiden liiketoiminnan kehittämiseen. Aikaisempaa osaamista näiltä alueilta ei edellytetä, mutta opiskelijalla pitää olla vähintään kahden vuoden työkokemus tieto- ja viestintätekniikan alalta.

Opintojen keskeisiä sisältöjä ovat:

  • työelämän murros, tulevaisuuden ennakointi ja innovaatiotoiminta
  • data-analytiikan ja koneoppimisen perusteet
  • digitaalisten palvelujen asiakaslähtöinen kehittäminen
  • tietojohtaminen liiketoiminnan kehittämisessä. 

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen lähiopetusjaksot toteutetaan Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa hybriditoteutuksena kerran kuussa torstaisin ja perjantaisin kello 16.30–20.00. Opintoihin mahdollistetaan osallistuminen myös etänä. Lähijaksojen ohjelma voi koostua esimerkiksi yliopettajien tai muiden asiantuntijoiden luennoista, ryhmätyöskentelystä ja oppimistehtävien esittelyistä. Opiskelu on yhteistoiminnallista ja keskustelevaa.

Opiskelu on mahdollista työn ohessa. Työn ohessa opiskelu vaatii oman ajankäytön suunnittelua, sillä opinnoille on tarpeen varata aikaa joka viikko. Lähijaksojen lisäksi opintoihin yhdistyy monipuolisesti verkko-opiskelun ja ryhmätyöskentelyn muotoja. Monimuoto-opiskelussa osallistutaan lähijaksoille, työskennellään itsenäisesti sekä pienryhmissä verkon välityksellä.

Opinnäytetyö on itsenäisesti toteutettava työelämälähtöinen projekti, jota ohjaavat kokeneet opinnäytetyöohjaajat. Opinnäytetyöprosessi sisältää väli- ja loppuseminaarin, joihin osallistuminen on pakollista.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kaksi vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta asianomaiselta alalta. Tarkista hakukelpoisuusvaatimukset joko HAMKin sivuilta tai opintopolku.fi -palvelusta. Hakuun liittyy ennakkotehtävä.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut | insinööri (YAMK) | monimuoto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut | insinööri (YAMK) | monimuoto täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen