AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Metsätalouden koulutus | metsätalousinsinööri | päivätoteutus

Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Metsätalouden koulutus | metsätalousinsinööri | päivätoteutus

Kaksi reippailijaa metsän keskellä

Metsätalouden insinöörinä pääset vaikuttamaan metsiemme tulevaisuuteen! Opintojen aikana otat haltuun laajasti metsäalan eri osa-alueet ja tutustut tehtäviin käytännön tasolla. Metsätaloutta opiskellaan metsätalouden sydämessä Evon kampuksella, johon myös n. 1800 hehtaarin opetusmetsä. Opetusmetsä alkaa heti kampusalueelta, ja se antaa sinulle aidon mahdollisuuden harjoitella taitojasi metsässä koska vain haluat.  

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa pääset kehittämään osaamistasi kolmesta näkökulmasta; metsänhoidollisesta, tietoteknisestä ja kaupallisesta. Perehdyt esimerkiksi metsänhoitoon, metsänmittaukseen, puunhankintaan ja -korjuuseen, metsäekologiaan ja metsäsuunnitteluun.

Metsätalouden koulutuksellamme on pitkä historia, ja se on muodostanut meille vakiintuneet yhteydet alan suuriin toimijoihin kuten Stora Ensoon, Metsä Groupiin ja UPM:iin. Opiskelijamme tekevät opintojen aikana paljon projektitöitä, jotka usein liittyvät joko näihin tai muihin alan keskeisiin toimijoihin. Tämä antaa sinulle siis mahdollisuuden luoda verkostoja jo opintojesi aikana, joka voi hyödyttää sinua työnhaussa valmistumisen jälkeen.

Työelämässä

Metsätalousinsinööriksi voi sijoittua monenlaisiin tehtäviin. Yleisimmin metsätalousinsinööri työskentelee puunhankinnan, metsäpalvelujen tai metsäsuunnittelun parissa asiantuntijatasolla. Koulutuksesta saat myös työkalut oman yrityksesi perustamiseen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Evo
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Metsätalousinsinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Metsätalouden koulutus | metsätalousinsinööri | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu