Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketalouden koulutus | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Hämeenlinna
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Liiketalouden koulutus | päivätoteutus

Liiketalouden koulutusohjelma

Liiketalous

Liiketalouden koulutuksesta valmistuttuasi sinulla on laajat tiedot liiketaloudesta sekä valmiudet toimia monipuolisissa tehtävissä niin yritysten, julkisyhteisöjen kuin yhdistystenkin palveluksessa. Voit valita myös itsenäisen yrittäjän uran.

Hämeen ammattikorkeakoulun toteuttama liiketalouden koulutus antaa opiskelijoille näkökulman asiakaslähtöiseen, kannattavaan ja yhteiskuntavastuulliseen liiketoimintaan. Liiketalouden koulutuksessa opiskelu antaa myös hyvät valmiudet oman yrityksen perustamiseen sekä pienten ja keskisuurten yritysten liiketoiminnan kehittämiseen eri toimialoilla.

Liiketalouden koulutuksen sisältö

Hämeen ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutuksessa voit suuntautua markkinointiin, taloushallintoon tai liiketoiminnan kehittämiseen. Opintopolkusi ja urasi rakentuu siis tekemiesi valintojen pohjalta.

Opinnoissa tehdään aktiivisesti yhteistyötä alueen työelämän kanssa ja toteutetaan toimeksiantoja oikeille yrityksille. Yrittäjyydestä kiinnostunut ja omaa yritystoimintaa suunnittelevat opiskelijat voivat hyödyntää yrittäjyyspalveluja, jotka tukevat yrittäjäksi kasvamista. 

Työllistyminen

Tradenomit voivat työskennellä markkinoinnin, markkinointiviestinnän, myynnin ja mainonnan asiantuntija- ja johtotehtävissä kotimaassa ja ulkomailla. Voit myös työskennellä kirjanpidon, verotuksen, johdon laskentatoimen tai vakuutus-, rahoitus- ja sijoittajatoiminnan parissa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Kustannukset

Koulutus on veloitukseton. Opintoihin on mahdollista hakea valtion maksamaa opintotukea KELA:lta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketalouden koulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen