Yhteisöpedagogi (YAMK) | kasvatustyön johtaminen | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy 2023
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Kokkola
Ylemmät AMK-tutkinnot

Yhteisöpedagogi (YAMK) | kasvatustyön johtaminen | monimuotototeutus

Centrian kasvatustyön johtamisen koulutuksessa kehität osaamistasi kasvatustyön erilaisissa toimintaympäristöissä. Valmistuttuasi kykenet vahvaan asiantuntijuuteen kasvatustyön parissa. Tutkinto tarjoaa myös mahdollisuuksia oman työsi ja alasi kehittämiseen sekä työelämän muutosjohtamiseen.

Koulutus rakentuu työelämän kehittämiselle ja opinnot pohjautuvat vahvasti työelämään. Tutkinnon voi suorittaa pääosin verkon kautta. Tutkinto tukee ammatillista kasvua sekä tarjoaa uusia näkökulmia työelämälähtöisellä otteella. Humanistisen ja kasvatusalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa saman kelpoisuuden kuin yliopiston maisteritutkinto. Valmistuttuasi tutkintonimikkeesi on yhteisöpedagogi (ylempi AMK).

Koulutuksen osaamisalueita:

  • kasvatustyön ja sen johtamisen osaaminen
  • yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistäminen
  • vuorovaikutusosaaminen
  • pedagoginen osaaminen
  • työelämän kehittämis- ja tutkimusosaaminen
  • oman työn ja työyhteisön kehittäminen

Koulutuksen jälkeen pystyt toimimaan esimerkiksi erilaisissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Saat valmiuksia kehittää ja johtaa omaa työtäsi sekä työyhteisöjen kehittämisen prosesseja. Tutkinnon aikana pääset opiskelemaan monialaisessa opiskelija- ja oppimisyhteisössä Centria Master Schoolissa.

Tutkinnon opinnäytetyö voi perustua konkreettiseen työelämän kehittämishankkeeseen. Opinnäytetyöllä osoitat kykysi soveltaa tutkimustietoa ja valittuja menetelmiä työelämän haasteisiin ja niiden ratkaisemiseen. Työ kehittää myös valmiuksiasi itsenäiseen vaativaan asiantuntijatyöhön. Centrian tiiviin yhteisön ansiosta saat yksilöllistä ohjausta koko opintojesi ajan.

Koulutukseen hakukelpoisuuden antavat humanistisen ja kasvatusalan tai muun soveltuvan alan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaavien alojen yliopistossa suoritettu tutkinto Suomesta tai ulkomailta.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Yhteisöpedagogi (ylempi AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Centriassa opiskelee lähes 4000 opiskelijaa ja vuosittain Centriasta valmistuu noin 500 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 40. Kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa....


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero