Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (YAMK) | teknologiaosaamisen johtaminen | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Syksy 2022
   
Lähiopetus
Kokkola
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Insinööri (YAMK) | teknologiaosaamisen johtaminen | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulun teknologiaosaamisen johtamisen koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet tai haluat tulevaisuudessa työskennellä teknologia-alan johtamis- ja esimiestehtävissä. Koulutuksessa perehdytään etenkin teknologia-alan yritysten ja henkilöstön johtamiseen ja kehittämiseen.

Asiantuntijaorganisaation esimies kohtaa monia haasteita työuransa aikana. Koulutuksemme tarkoituksena on antaa sinulle valmiudet näiden haasteiden ratkaisemiseksi. Opintojesi aikana perehdyt sekä oman että työyhteisösi osaamisen ja johtamisen kehittämiseen. Syvennät omaa itsetuntemustasi, ihmistuntemustasi sekä johtajuuttasi – juuri niitä ominaisuuksia, joita tarvitaan johtamistehtävissä. Opit myös, miten erilaisia hankkeita ja projekteja johdetaan. Opintojen jälkeen osaat huomioida teknologian lisäksi yrityksesi strategiset ja taloudelliset rajoitukset ja mahdollisuudet omassa työssäsi. Opinnoissa korostuvat esimiestaitojen lisäksi strateginen johtaminen, laatu- ja innovaatiojohtaminen sekä tuotekehitykseen liittyvien prosessien johtaminen.

Opiskelu on hyvin käytännönläheistä. Opintoihin sisältyy perinteisiä luentoja sekä erilaisia oppimis- ja kehittämistehtäviä, jotka voit yhdistää omiin työtehtäviisi. Koulutus järjestetään monimuotototeutuksena, mikä mahdollistaa opiskelun työn ohessa.

Teknologiaosaamisen johtamisen YAMK-koulutus antaa sinulle valmiudet toimia teknologia-alan yrityksen johtamis- ja kehittämistehtävissä. Moni meiltä valmistunut insinööri (YAMK) työskentelee erilaisissa teknologia-alan yritysten johtotehtävissä.

Koulutus järjestetään yhteistyönä Centria-ammattikorkeakoulun sekä Kajaanin ammattikorkeakoulun toimesta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea teknologiaosaamisen johtamisen YAMK-koulutukseen, jos sinulla on insinöörin (AMK) tai muu tekniikan alan soveltuva korkeakoulututkinto. Hakukelpoisuuden antavan pohjakoulutuksen lisäksi hakukelpoisuuteen vaaditaan vähintään 24 kuukautta työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. Mikäli hakija on suorittanut myös opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon, työkokemus voidaan laskea ko. tutkinnon jälkeen. Ylempi AMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Työmahdollisuuksia

YAMK-opiskelijat ovat pääsääntöisesti työelämässä opintojen aikana. Opinnoissa pyritään järjestämään mahdollisuuksia opiskelijoiden välisten verkostojen kehittämiseen. Pyrimme myös säännöllisesti järjestämään yritysvierailuja opiskelijoiden yrityksiin.

Teknologiaosaamisen johtamisen YAMK-tutkinnon suoritettuasi sinulla on valmiudet työskennellä erilaisissa asiantuntijatehtävissä, esimerkiksi projekti-, laatu- tai tuotantopäällikkönä, toimitusjohtajana tai yrittäjänä. Sinulla on myös monipuoliset taidot teknologialiiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (YAMK) | teknologiaosaamisen johtaminen | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Centriassa opiskelee lähes 4000 opiskelijaa ja vuosittain Centriasta valmistuu noin 500 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 40. Kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa....


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.centria.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri (YAMK) | teknologiaosaamisen johtaminen | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: