Insinööri tai Tradenomi (YAMK) | digitalisaation kehittäminen ja johtaminen| monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Syksy 2023
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Kokkola
Ylemmät AMK-tutkinnot

Insinööri tai Tradenomi (YAMK) | digitalisaation kehittäminen ja johtaminen| monimuotototeutus

Digitalisaation kehittämisen ja johtamisen YAMK-tutkinto on suunnattu sinulle, joka työskentelet tai haluat tulevaisuudessa työskennellä erilaisten digitalisaatioprojektien parissa esimerkiksi johtamistehtävissä tai asiantuntijana. Koulutus toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, joten voit suorittaa sen mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Koulutus sopii niin insinööreille kuin tradenomeille, ja voit suunnata opintoja sen mukaan haluatko keskittyä kehittämiseen vai johtamiseen.

Koulutuksen kuvaus

Centria-ammattikorkeakoulun digitalisaation johtamisen YAMK-koulutuksessa opitaan digitalisaation suuntauksia, ja niiden hyödyntämistä teknisesti sekä liiketoiminnallisesti. Perehdyt digitalisaatioon liittyvien projektien toteuttamiseen alkaen ideointivaiheesta aina käyttöönottoon ja tulosten seurantaan saakka. Syvennyt opintojesi aikana muun muassa prototyyppikehittämiseen ja ketteriin kehitysmenetelmiin sekä henkilöstöjohtamiseen. Tradenomitaustaisilla opiskelijoilla on lisäksi täydentäviä opintoja, esimerkiksi tietojärjestelmistä, ohjelmistotuotannosta sekä tiedolla johtamisesta. 

Opiskelu on hyvin käytännönläheistä. Opintoihin sisältyy perinteisiä luentoja sekä erilaisia oppimis- ja kehittämistehtäviä, jotka voit yhdistää omiin työtehtäviisi. Opetus tapahtuu täysin verkon välityksellä. 

Opinnot kestävät 1,5–3 vuotta riippuen aiemmasta koulutustaustasi. Voit hakea digitalisaation johtamisen YAMK-koulutukseen, jos sinulla on insinöörin (AMK) tai tradenomin (AMK) tutkinto tai jokin muu tekniikan tai liiketalouden alojen soveltuva korkeakoulututkinto. Hakukelpoisuuden antavan pohjakoulutuksen lisäksi vaaditaan vähintään 24 kuukautta työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. Ylempi AMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. 

Koulutuksen suorittanut henkilö on digitalisaation asiantuntija, joka osaa toteuttaa digitalisaatioprojekteja yrityksen strategian mukaisesti. Saat laaja-alaisen näkemyksen digitalisaation mahdollisuuksista omalla toimialallasi ja opit hyödyntämään niitä käytännön työssäsi. Lisäksi saat vahvaa suunnittelu- ja johtamisosaamista, ja opit johtamaan ja kehittämään niin toimintaa, prosesseja kuin ihmisiäkin.  

Koulutus järjestetään yhteistyössä Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK), Tradenomi (ylempi AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Centriassa opiskelee lähes 4000 opiskelijaa ja vuosittain Centriasta valmistuu noin 500 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 40. Kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa....


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero