Medianom (YH) | Film och media | dagstudier

Arcada
Yhteenveto
4 vuotta
ruotsi
Möjlighet till studiestöd
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Medianom (YH) | Film och media | dagstudier

Studera till medianom på Arcada och bli expert inom den fascinerande medieindustrin! Vår utbildning inom Film och media erbjuder dig fem olika inriktningar att välja mellan: Foto och klipp, Manus och regi, Ljudplanering, Online media eller Producentskap. Som utexaminerad medianom kan du vara med och skapa framtidens media!

Dina studier är en blandning av teori och praktiska övningar. En del av din utbildning ges tillsammans med de övriga inriktningarna men majoriteten av dina studier fokuserar på inriktningsspecifika kurser. Beroende på din inriktning jobbar du kring olika mediaproduktioner och case tillsammans med våra experter i huset samt samarbetspartners. Du övar även arbete i grupp då de olika inriktningarna tillsammans bildar produktionsteam för praktiska övningar under en del kurser. På campus arbetar du i våra moderna mediautrymmen, vilket bland annat inkluderar en tv-studio, ljudstudio, medielabb samt klipp- och editeringsrum. I dina studier ingår även praktik.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Medianom (YH), Medianomi (AMK)

Arcada

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder Arcada utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...


Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arcada

Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki