Ingenjör (YH) | process- och materialteknik | dagstudier

Arcada
Yhteenveto
4 vuotta
ruotsi
Möjlighet till studiestöd
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Ingenjör (YH) | process- och materialteknik | dagstudier

Om du är nyfiken på produktutveckling med fokus på hållbara material, då är detta utbildningen för dig! Framtidens material måste tillverkas på ett energieffektivt sätt med mindre miljöpåverkan. Här får du kompetens för att kunna arbeta som process- och materialexpert med målet att utveckla digitala lösningar för ett klimatneutralt samhälle.

På utbildningen i process- och materialteknik strävar vi efter att hitta innovativa metoder för hur man kan använda sig av digitala design- och tillverkningsverktyg inom teknikbranschen. I framtiden behövs det ingenjörer som kan designa, utveckla och analysera produkter och material på ett nytänkande och hållbart sätt.

Som student på Arcada övar du dig i vårt produktionslaboratorium. Med hjälp av våra moderna maskiner lär du dig hela processen från materialkunnande och produktplanering till framställning av produkter. Du lär dig även beakta säkerhet och etiska frågor under planerings- och produktionsprocessen. Studierna präglas av en nära kontakt med dina lärare och genom personlig handledning utvecklar du de kompetenser du behöver i ditt framtida yrke.

Närheten till arbetslivet löper som en röd tråd genom dina studier och du får ta del av det senaste inom branschen genom företagsbesök, gästföreläsare, yrkespraktik och forskningsprojekt. Det ger dig värdefulla erfarenheter och kontaktnät inför din kommande karriär.

Det internationella fokuset blir allt viktigare på dagens arbetsmarknad och det avspeglas också tydligt i Arcadas utbildningar. Utbildningen i Process- och materialteknik samarbetar tätt med det engelskspråkiga parallellprogrammet Mechanical and Sustainable Engineering. Den mångkulturella studiemiljön ger dig möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med internationella studenter. Du kommer att avlägga en stor del av dina studier på engelska, vilket även förbereder dig för en internationell karriär.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Ingenjör (YH) , Insinööri (AMK)

Arcada

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder Arcada utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...


Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arcada

Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki