Fysioterapeut (YH) | dagstudier

Arcada
Yhteenveto
3,5 vuotta
ruotsi
Möjlighet till studiestöd
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Fysioterapeut (YH) | dagstudier

Som fysioterapeut jobbar du med rörelse, aktivitet och rehabilitering. Du vill hitta lösningar på dagens och morgondagens hälsoproblem för att kunna ge alla möjlighet till en aktiv och självständig tillvaro. Arcadas innovativa inlärningsmiljöer förbereder dig för framtidens arbetsliv och ger dig kompetens att utnyttja nya hälsoteknologiska lösningar.

Arcada erbjuder landets enda fysioterapiutbildning på svenska. Som fysioterapeut möter du människor i olika livsskeden och med olika behov av stöd. Du medverkar till att förbättra deras möjligheter att vara fysiskt aktiva i vardagen samt vara en del av samhällslivet.

Utbildningen kombinerar kunskaper om kroppen, hälsa och rörelse med praktiska övningar där du lär dig utöva ditt kommande yrke. Som fysioterapeut har du ett mångsidigt, ansvarsfullt och människonära arbete. Du är lösningsorienterad och har förmåga att få dina klienter att känna sig trygga och motiverade. Även om du jobbar självständigt sker en stor del av arbetet också i team tillsammans med andra yrkesgrupper.

Den praktiska undervisningen sker i våra toppmoderna inlärningsmiljöer. I vår idrottshall finns gymnastiksal, konditionssal och testlabb. Därtill erbjuder våra helt nya simuleringsrum möjlighet att utveckla digitala kompetenser så att du i framtiden kan jobba med digitala hjälpmedel och hälsoteknologi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeut (YH), Fysioterapeutti (AMK)

Arcada

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder Arcada utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...


Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arcada

Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki