AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Silmälasipäinen, valkopaitainen nainen pitelee tutkimusastiaa, jossa nestettä

Haluatko kehittää ruokatuotannon kestävyyttä ja innovoida ympäristöystävällisempiä tuotteita? Haluatko syventää ymmärrystäsi kiertotaloudesta? Bio- ja elintarviketekniikan koulutus käsittelee laajasti erilaisia teknisiä prosesseja elintarvikkeiden ja muiden biopohjaisten tuotteiden tuotannossa. Tämän lisäksi pääset opinnoissa tutustumaan näiden tuotteiden erityisominaisuuksiin sekä kiertotalouden materiaalivirtojen käsittelyyn.

Koulutuksen sisältö

Tämän insinöörikoulutuksen perustana ovat matemaattisluonnontieteelliset aineet ja mikrobiologia, jotka tulevat tutuksi sinulle opintojen aikana. Perehdyt lisäksi erilaisiin bio- ja elintarviketeollisuuden raaka-aineisiin, niiden turvalliseen käsittelyyn sekä jatkojalostukseen. Opit kone- ja laitetekniikan prosessiautomaation perusteet sekä laadun tekemisen vaatimukset ja menetelmät. Opintojen aikana tulet osallistumaan myös elintarviketuotteen valmistusprosessiin alusta loppuun asti. 

Voit suunnata opintojasi joko elintarviketeollisuuden puolelle, tai biojalostamotoimintaan oman mielenkiintosi mukaan, ja pääset työskentelemään ammattimaisissa laboratorioissa kampuksellamme. Tutkimusyksikkömme tuottaa erilaisia tutkimuksia samoissa laboratorioissa, joten pääset tutustumaan myös tähän toimintaan!

Työelämässä

Bio- ja elintarviketekniikan insinöörinä voit sijoittua monenlaisiin alan tehtäviin teollisuuteen tai julkiselle sektorille. Titteleitäsi voivat esimerkiksi olla prosessi-insinööri, tuotekehittäjä, terveystarkastaja tai laatupäällikkö.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Hämeenlinna
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu